Ergonomski pisarniški stoli in ergonomski pripomočki

Poskrbite za dobro počutje in povečanje produktivnosti. Stol STUDY -20 % le do 29.2.2024

,

Ergonomski direktorski pisarniški stoli – Moderni, udobni in ergonomski

Moderni, udobni in ergonomski direktorski pisarniški stoli

Dobri direktorski pisarniški stoli

Veda ergonomije se ukvarja s prilagoditvijo delovnega prostora posamezniku s pomočjo ergonomskega načrtovanja delovnega prostora, del katerega so tudi udobni pisarniški stoli in preostala pisarniška oprema. Namen ergonomije na delovnem mestu je zagotoviti kratko in dolgoročno varnost zaposlenih, zmanjšati stroške bolniškega dopusta ter izboljšanje delovne produktivnosti, proaktivnosti in zadovoljstva zaposlenih. Ustrezno izbrana ergonomska oprema je prilagojena zaposlenim, delovnemu okolju in mestu, dejavnosti in potrebam posameznika. Zato smo v podjetju Ergonomske rešitve d. o. o. s sodobno tehnologijo razvili ergonomske pisarniške stole Ergos.

Za večjo učinkovitost in zadovoljstvo pri delu moramo zaposlenim v podjetju zagotoviti ergonomsko ureditev delovnih mest, kamor prištevamo tudi izbiro kakovostnih ergonomskih direktorskih pisarniških stolov. Namen ergonomije je prilagoditi delovno okolje, delo in delovna sredstva telesnim in psihičnim lastnostim posameznika. S prilagojenim delovnim okoljem bomo zmanjšali utrujenost in izboljšali delovno učinkovitost. Ergonomska ureditev delovnega mesta se deli na tri področja kognitivno, organizacijsko in fizično ergonomijo. Kljub pomembnosti vseh treh je fizična ergonomija tista, katere načela upošteva vse več podjetij. Delovno mesto ne sme škodljivo vplivati na zaposlenega ali njegovo delovno sposobnost in mora biti prilagojeno njegovemu telesu. Ker vemo, kako koristni so ergonomski ukrepi za delodajalce in zaposlene, si v podjetju Ergonomske rešitve d. o. o. z Ergos pisarniškimi in direktorskimi pisarniškimi stoli prizadevamo za aktivno in udobno sedenje ter dobro počutje.

Dobri ergonomski pisarniški stoli vplivajo na delovni proces

Podjetja vse bolj prepoznavajo pozitivne lastnosti ergonomskega delovnega okolja, saj je pisarniška oprema, kot so udobni pisarniški stoli, vse bolj prilagojena posamezniku. Na tržišču je pestra ponudba pisarniških stolov za pisarne, toda pri izbiri moramo biti pazljivi, saj niso vsi ergonomsko zasnovani in udobni. Pomislite, kolikokrat ste se morali vstati od mize, da bi se poravnali in si malce “pretegnili noge”? Neugodno sedenje in vstajanje od mize vplivata na delovni proces in slabita koncentracijo, zato moramo poskrbeti, da izberemo dobre pisarniške stole, ki so udobni in prilagodljivi. V podjetju Ergonomske rešitve d. o. o. imamo široko izbiro premišljeno oblikovanih ergonomskih, konferenčnih in direktorskih pisarniških stolov, ki zagotavljajo dolgotrajno, pravilno in aktivno sedenje. Ne glede na to kateri direktorski, konferenčni ali ergonomski pisarniški stol boste izbrali, mora biti izdelan v skladu s standardi EU.

Ergonomska ureditev z dobrimi ergonomskimi direktorskimi pisarniškimi stoli

Vas ergonomsko urejena delovna mesta še vedno niso prepričala? Se sprašujete, zakaj bi se nakup ergonomskih pisarniških stolov obrestoval? Z izbiro udobnih pisarniških stolov boste razbremenili zaposlene, jih motivirali in povrnili produktivnejše delovne pogoje – vse to pa prispeva h konkurenčnosti podjetja na trgu. Dobri pisarniški stoli omogočajo ergonomsko urejeno delovno mesto, kar pomeni, da bomo s pomočjo dobrih pisarniških stolov zagotovili zaposlenim manj ponavljajočih se gibov, napora, obremenitev in pravilno držo – vse to pa izboljša zavzetost, samozavest in zadovoljstvo zaposlenih. Ne le, da bomo tako izboljšali počutje zaposlenih in klimo v pisarni, temveč bomo tudi preprečili stroške poškodb in odsotnosti. V podjetju Ergonomske rešitve d. o. o. omamo široko izbiro udobnih, funkcionalnih, aktivnih ergonomskih pisarniških stolov, ki so primerni za dolgotrajno sedenje brez naporov.

Moderni direktorski pisarniški stoli Ergos preprečujejo poškodbe na delovnem mestu

Nakup pisarniške opreme, kot so direktorski pisarniški stoli ali osvetljava, je precej zahteven, saj je neposredno povezan s počutjem zaposlenih na delovnem mestu. Standardni pisarniški stoli ne ponujajo udobja, ki ga pri osmih urah sedenja na dan potrebujemo. Zato smo v podjetju Ergonomske rešitve d. o. o. zasnovali ergonomske direktorske pisarniške stole Ergos, ki s pravilno podporo preprečujejo poškodbe hrbtenice in ponujajo svobodo aktivnega sedenja

direktorski pisarniški stoli

Dobri direktorski pisarniški stoli se ponašajo z vrhunsko kakovostjo materialov, modernim videzom in mednarodno uveljavljenim mehanizmom. Ergonomski pisarniški stoli Ergos skrbijo, da je med opravljanjem dela naše telo v ravnovesju ter da ni izpostavljeno obremenitvi sklepov in mišičnim naporom. Moderni pisarniški stoli so, z ergonomskim sediščem s spominsko peno in mrežnim hrbtiščem s samodejnim nastavljanjem višine, popolnoma prilagodljivi zaposlenim. Pri delu v pisarni je ključnega pomena udobno sedenje, ki nam omogoča nemoteno delo in optimalne pogoje dela.

Direktorski pisarniški stoli za pisarne Ergos se ponašajo z aktivnim sedenjem in nastavitvijo moči nagiba naslonjala, ki s svojo obliko naravno podpira krivuljo hrbtenice. Pomik sedišča naprej in nazaj ter nastavljiva višina sedišča (45 cm do 55 cm) zagotavljata prijetno, sproščeno in dinamično sedenje v pravilni drži. Pri izbiri ergonomskega pisarniškega stola moramo pomisliti tudi na ledveno podporo, ki jo ponuja. 

Neustrezna podpora lahko poškoduje hrbtenično strukturo in povzroči mnoge zdravstvene težave, ki jih z ustrezno podporo preprečimo. V podjetju vemo, kako pomembna je pravilna opora hrbtenici, zato so Ergos ergonomski direktorski pisarniški stoli izdelani z nastavljivo oblazinjeno ledveno oporo, ki jo prilagodimo po višini. Za maksimalno udobje nudijo še naklon hrbtišča z zaklepanjem v petih položajih, nastavljiva naslona za roke z mehko oporo ter gibljiv nosilec naslona za glavo.

S pomočjo udobnih pisarniških stolov Ergos bomo zagotovili pravilno držo pri dolgem sedenju, razbremenili medvretenčne ploščice in zmanjšali napetosti v vratu, hrbtu in ramenih. Moderni direktorski pisarniški stoli Ergos uživajo naše zaupanje do te mere, da vam nudimo možnost brezplačnega preizkusa, 3 leta garancije in možnost vračila v tridesetih dneh.

Ergonomski direktorski pisarniški stoli Ergos PREMIUM za vsako pisarno

Dolgi sestanki, pogajanja in večurno sedenje terjajo davek na zdravje zaposlenih. Zahvaljujoč sodobnim tehnologijam in naprednim mehanizmom so ergonomski pisarniški stoli danes precej bolj udobni kot nekoč. Dobri in aktivni ergonomski pisarniški stoli nudijo možnost prilagodljivega premika za hrbtenico in preprosto upravljanje. Aktiven direktorski pisarniški stol omogoča gibanje po delovnem prostoru na hiter, enostaven način ter poskrbi za uspešno, produktivno in učinkovito delovno okolje. Delovno počivalni pisarniški stol Ergos PREMIUM smo z uporabo sodobne tehnologije zasnovali za dolgotrajno pisarniško delo.

Direktorski pisarniški stol odlikuje čvrsta konstrukcija, elegantna oblika in funkcionalno dovršen mednarodni mehanizem Donati, ki ponuja številne nastavitve za zmanjšanje negativnih učinkov sedenja. Ergonomsko naslonjalo, s pomočjo okroglih ročic za nastavitev nagiba in moči nagiba, daje potrebno podporo hrbtenici, zračni mrežasti naslon pa dovoljuje optimalno prileganje ledvene opore. Sedišče s spominsko peno daje medenici in hrbtenici ustrezno podporo za pravilno, sproščeno in naravno držo.

Čvrsta, 3D nastavljiva naslona za roke, ki ju po želji prestavljamo, prevzameta del obremenitev pri daljšem sedenju. 3D nastavitev naslonov za roke je pomembna tudi zato, ker lahko stol brez težav približamo k mizi, pri čemer nas naslonjali ne ovirata. Prilagodljivost direktorskih pisarniških stolov Ergos nam ob pravilni nastavitvi nudi optimalno oporo dinamičnega sedenja, pravilno držo in učinkovit delovni proces. Na naši spletni stani ergonomske-resitve.eu si poglejte vso ponudbo cenovno ugodnih ergonomskih, modernih in direktorskih pisarniških stolov. Po telefonu ali elektronski pošti smo vam na voljo za vsa dodatna vprašanja o prilagodljivosti, ceni in brezplačnem preizkusu ergonomskega pisarniškega stola Ergos.

Delite na:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Dostopnost

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Kot nakupovalni sistem uporabljamo WooCommerce. Za košarico in obdelavo naročila bosta shranjena 2 piškotka. Ti piškotki so nujno potrebni in jih ni mogoče izklopiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke