Korektor za pravilno držo na ergonomskem stojalu

Korektor za pravilno držo preprečuje nagibanje nad mizo

Sčasoma se pri ljudeh pri dolgotrajnem sedečem delu razvijejo slabe navade drže, ki postanejo trajne in lahko povzročijo škodljive spremembe telesa. Korektor za pravilno držo, ki je v obliki prosojne plošče preprečuje nagibanje zgornjega dela telesa naprej ter zvijanje vratu proti tipkovnici in približevanje ekranu.

Ergonomsko stojalo ERGONOMKO uporabniku zagotavlja optimalnejši položaj hrbtenice pri sedenju z ergonomskega in zdravstvenega vidika ter ga s tem zaščiti pred degeneracijami in poškodbami.

Razvoj ergonomskega stojala ERGONOMKO

Stojalo je razvito & izdelano v Sloveniji

Inovativno stojalo za večnamensko uporabo ERGONOMKO je nastalo v sodelovanju s Fakulteto za strojništvo v Mariboru in Laboratorijem za inženirsko oblikovanje izdelkov.

VEČNAMENSKA UPORABA ERGONOMSKEGA STOJALA

Možnosti uporabe stojala ERGONOMKO

Popolnoma nastavljivo stojalo s korektorjem drže

Stojalo za računalnik & prenosnik z vgrajenim korektorjem za pravilno držo

Popolnoma nastavljivo in večnamensko stojalo z vgrajenim korektorjem za pravilno držo ponuja številne ergonomske in praktične prednosti za različna delovna mesta. Stojalo je odlična rešitev za administratorje, arhitekte, pravnike, programerje in številne druge. Uporablja se lahko pri delu z računalnikom in prenosnikom, pri sedečem in stoječem delu, za delo v službi in doma.

Inovativno ergonomsko stojalo

Stojalo za prenosnik & ostale pametne naprave

Stojalo za prenosnik & ostale pametne naprave omogoča lažje ohranjanje naravne drže pri uporabi prenosnika in ostalih pametnih naprav. Stojalo je primerno za kreativna in sodobna delovna mesta. Stojalo bo olajšalo delo grafičnim oblikovalcem, tekstopiscem, izdelovalcem spletnih strani, upravljalcem družbenih omrežij, novinarjem in številnim drugim.

Praktično in enostavno ergonomsko stojalo

Stojalo za pisanje, branje in risanje

Prenosno in nastavljivo stojalo je odlično za lažje, hitrejše in učinkovitejše prepisovanje dokumentov. Z udobnim in praktičnim stojalom postane branje najljubše knjige še večji užitek. Stojalo lahko uporabljajo tudi risarji, glasbeniki in številni drugi.

ZADOVOLJNI UPORABNIKI ERGONOMSKEGA STOJALA ERGONOMKO

Mnenja zadovoljnih strank

 

 

ERGONOMSKO STOJALO IN MOŽNOSTI NASTAVITEV

Sestavni deli stojala ERGONOMKO

Delovna plošča

Spodnjo ploščo lahko namestimo pod 10, 15 ali 20 stopinjskim naklonom in je namenjena pisanju s pisalom, pisanju s pomočjo tipkovnice, tablice… Pri uporabi tipkovnice se na naslon na spodnji plošči najprej namesti naslon za dlani in nato tipkovnica.

Zgornja plošča

Zgornjo ploščo namestimo v utore na zadnji strani nog na ustrezno višino, katera ustreza uporabniku. Odprtine omogočajo spreminjanje višine polic, korektorja in stranskih naslonov za mobilni telefon, tablico, dokumente, ...

Zgornja polica

Uporabljamo jo za namestitev prenosnega računalnika na ustrezno višino.

Naslon za dlani

Zagotavlja večje ravnovesje zapestnega dela in prepreči iste ponavljajoče gibe, saj ga lahko namestimo na različne načine, kot nam najbolj ustreza. Tudi, če smo našli najoptimalnejšo rešitev namestitve je zaželeno, da občasno, za krajše časovno obdobje, spreminjamo razdaljo, višino in naklon naslona za dlani ter tipkovnice. Različne namestitve pa omogočajo tudi prilagajanje razdalje stojala od uporabnika in s tem primernejšo razdaljo do oči.

Korektor za pravilno držo

Je v obliki prosojne plošče, ki je nameščena v vodilih nosilne police. Ko smo se udobno namestili na pisarniški stol, izvlečemo korektor proti sebi le toliko, da je zgornji rob tipkovnice še viden. Ko je korektor izvlečen, smo se pri uporabi tipkovnice ob nagibu nad mizo prisiljeni vrniti v pravilnejši položaj, saj v nasprotnem primeru tipkovnice ne bomo videli v celoti.

Spodnja polica

Če želimo pisati s pisalom, lahko v primeru dela z namiznim računalnikom, odložimo naslon za dlani na spodnjo polico, tipkovnico pa na zgornjo polico. Primerna pa je za odlaganje tudi drugih stvari, kot so peresnica, pisala, sponke...

Večji stranski naslon

Uporabljamo ga za nameščanje tablice, dokumentov, map... Pritrdimo ga lahko na levo ali desno stran.

Manjši stranski naslon

Uporabljamo ga za odlaganje mobilnega telefona, tablice ali dokumentov. Pritrdimo ga lahko na levo ali desno stran.

ŠIROKA IZBIRA ERGONOMSKIH STOJAL

Izberite ergonomsko stojalo ERGONOMKO, ki vam najbolj ustreza

novo
novo
novo
novo
novo
novo

Naložbo vavčer za digitalni marketing (izdelavo spletnih strani in trgovine) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.